Вход за регистрирани потребителиHIDDEN_ITEMS

HIDDEN_LEFT_BOXES

CLICK_TO_RESTORE

HIDDEN_CENTER_BOXES

HIDDEN_RIGHT_BOXES

Как да поръчам?

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА СТЪПКИТЕ ПРИ ПОКУПКА ОТ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

Регистрация: Като начало, трябва да регистрирате потребител. Направете това от менюто "Регистрация", след което попълнете на Кирилица задължителните полета, отбелязани със звездичка и натиснете бутона „Изпрати”. Моля имайте предвид, че данните, които въвеждате в регистрационната форма в последствие се използват за изпращане и контакт с Вас. Уверете се, че всичко е попълнено коректно, точно и изчерпателно.

Потвърждение на регистрацията: След успешна ргистрация получавате, потвърждаващ емайл от www.bg-leds.com на посочената от Вас електронна поща. След успешен логин в системата можете да направите своята поръчка.

Създаване на поръчка: Изберете продукт(и), които желаете да закупите. При натискане на бутона "Добави" Вие добавяте желания продукт в количката(кошницата) . Можете да добавяте и махате произволно количество и видове продукти. Ако влезете в Кошницата, там също можете да променяте количествата и артикулите.  

Приключване на поръчка: За приключване на поръчката, от Вашата кошница натиснете бутона „Към Плащане”. В следващите няколко стъпки въведете детайли към адреса за доставка, предпочитан тип доставка, данни за фактура и др. На третата стъпка, където е менюто за потвърждаване на поръчката, ще можете да видите цялостно описание на артикулите поръчани от Вас, общата стойност на поръчката и необходимата Ви допълнителна информация. За да завършите окончателно поръчката си натиснете бутона „Потвърди поръчката”.

Потвърждение на поръчката: След приключване на поръчката ще получите потвърждаващ email с нейното описание на адреса от Вашата регистрация. Това е потвърждение, че всичко е минало успешно и Вашата поръчка вече се обработва от нас.

За допълнителна информация и уточнения можете да ползвате контактната ни форма или да се обадите на телефон: 0892 44 04 04

Назад
Вашият IP адрес е: 3.234.143.26
Copyright © 2020 Светодиодни (LED) продукти и осветление. Design by AM Design