Вход за регистрирани потребителиHIDDEN_ITEMS

HIDDEN_LEFT_BOXES

CLICK_TO_RESTORE

HIDDEN_CENTER_BOXES

HIDDEN_RIGHT_BOXES

Доставка & Рекламации

 

 ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКИ:  Всички поръчки извършени в нашия Интернет магазин се обработват в рамките на 2 работни дни. За всяка Ваша поръчка ще получите email, в който тя ще бъде описана. Ако не получите такъв email, проверете Вашия профил и контактна информация, която сте ни предоставили при регистрация. Ако всичко е коректно, но все пак не сте получили потвърждение на поръчката, обадете ни се на телефон 0892 44 04 04.

КОНТАКТИ И УТОЧНЕНИЯ: При необходимост от допълнително уточнение на текущи Ваши поръчки е възможно да Ви позвъни някой от нашите оператори. Позвъняване е възможно да получите и от куриерската фирма при необходимост от уточнение на мястото и начина на доставка.

ДОСТАВКИ: Обикновено доставките се извършват в рамките на 2-3 работни дни от получаването на поръчката. Ако по някаква причина доставката ще се забави, наш оператор своевременно ще Ви информира за това. Доставките в цялата страна извършваме с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Актуални цени и информация можете да получите на адрес: www.econt.com  Ако предпочитате доставка с друга куриерска фирма, моля обадете ни се.

ЗАПЛАЩАНЕ: Поръчките се заплащат в брой на куриера при доставка. Обърнете внимание, че сумата, която трябва да заплатите ще включва цената на доставката и наложения платеж и ще бъде по-висока от стойността на поръчката. Тези допълнителни суми зависят от теглото, сумата на наложения платеж, типа доставка ( до адрес или до поискване ) и др. Фактура или касова бележка за тези допълнителни разходи ще Ви бъде издадена на място от куриера.

ФАКТУРИРАНЕ: При необходимост от издаване на данъчна фактура за поръчка, бъдете сигурни, че сте ни изпратили всички необходими данни в процеса на извършване на заявката. Ако имате съмнения или не сте сигурни, моля обадете ни се за потвърждение в рамките на работния ден през който сте извършили поръчката. Ако по някаква причина не сте получили фактура с Вашата поръчка, а такава Ви е необходима, можете да заявите това по email или по телефона, но само в рамките на текущия месец в който е извършена поръчката и доставката. Ако  не сте получили Вашата фактура заедно с поръчката по наша вина, допълнителната доставка с куриер е за наша сметка. В противен случай, допълнителните куриерски разходи за изпращане на фактурата (около 6лв) са за Ваша сметка.

ГАРАНЦИЯ: Продуктите, които предлагаме не са обхванати от друга гаранция, освен 7 дневния срок, в който можете да извършите замяна или рекламация. В голяма степен, причината за това е свободата, която Вие имате при избор на начина на захранване, монтаж и експлоатация. За да сте сигурни, че продуктите, които сте поръчали ще отговорят на Вашите очаквания и на параметрите си, винаги използвайте стабилизирани и качествени захранващи блокове, предпазвайте ги от механични и електростатични напрежения и т.н.

МОНТАЖ: Цената на продуктите, които предлагаме, не включва монтаж или други действия, които биха били необходими за конкретната им употреба. Ако имате нужда от квалифицирана помощ при свързване, монтаж, захранване и др., обадете ни се на телефон 0892 44 04 04. Ние ще се опитаме да Ви окажем съдействие или да Ви насочим и препоръчаме фирма, която би могла да Ви помогне.

 

 

РЕКЛАМАЦИИ

Ако сте получили нещо, което не Ви харесва или не отговаря на Вашите изисквания, може да го подмените или върнете при следните условия:

СРОКОВЕ: Можете да върнете това, което сте получили в срок от 7 дни от доставката. След този срок считаме, че това което сте получили отговаря на Вашите изисквания, работи нормално и Ви харесва.

ПРОЦЕДУРА:  Изпращате ни email на адрес: bgleds@mail.bg  в който описвате продуктите, които искате да върнете  или да замените, причината за това и номера на поръчката. Ние се свързваме с Вас в рамките на 2 работни дни и уточняваме детайлите по връщането, замяната и т.н. 

ПЛАЩАНИЯ: Сумата, която възстановяваме при отказване от доставката е само цената на продуктите. Не възстановяваме разходите по доставките и в двете посоки, комисионни на куриера за наложените платежи и други подобни разходи. Цената, която трябва да ни пуснете за плащане с наложен платеж на куриера или по банков път, се уточнява Предварително с нас и от нея се приспадат тези разходи.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПРОДУКТИТЕ:  Всички продукти, които искате да върнете или замените трябва да са в оригиналният им вид, размер, форма. Например, ако сте получили светодиодна лента, не може да ни я върнете, ако вече сте я нарязали, ако нещо сте запоявали по нея, ако е махната защитната лепенка и е била лепена тук-там и т.н.

ОПАКОВКА И ДОКУМЕНТИ: Всички продукти трябва да са в опаковката в която сте ги получили и да бъдат придружени с всички оригинални документи.

За повече информация и уточнения ни се обадете. Ние винаги ще се опитваме да сме максимално коректни с Вас и да работим така, че да останете доволни, че сте наши клиенти.

 

Назад
Вашият IP адрес е: 3.236.97.49
Copyright © 2020 Светодиодни (LED) продукти и осветление. Design by AM Design